(0299) 403 402

De badkamer is voor veel mensen de plek waar de dag begint, met een frisse douche of een plens water over je gezicht. Als je er de tijd voor hebt, kun je er ook heerlijk ontspannen, bijvoorbeeld in een warm bad of gewoon onder de stralen van de douche. Wanneer je er ook bent, van de badkamer verwacht je dat het er mooi schoon is en dat alles naar behoren werkt. Als er iets kapot is, bel je het liefst zo gauw mogelijk de loodgieter.

Heb je problemen in je badkamer? Ben je bezig met een nieuwe badkamer?
Het telefoonnummer van installatiebedrijf Lascaris is (0299) 403 402. Wij helpen je graag.

badkamer-lascaris

Badkamer basisvoorzieningen

Het uiterlijk is bijzaak als blijkt dat de basis niet in orde is. Het water moet stromen en wel de goede kant op: je wilt natuurlijk geen lekkage of een leiding zonder druk. Voor die basisvoorzieningen in de badkamer zorgt je loodgieter. De aansluiting op het warme water, de goed werkende mengkraan, de doorloop in het doucheputje, de afvoer van de wastafel: die zaken moeten vanzelfsprekend zijn. Dan kun je pas echt ontspannen in de bad kamer.

Badkamer bouwen of verbouwen

Als je een nieuwe badkamer bouwt, of je bestaande natte ruimte flink aan het opknappen bent, is er natuurlijk genoeg dat je prima zelf kunt doen. Een spiegel ophangen – goed, het kán misgaan, dan heb je duizend stukjes, maar het is niet iets waar je gauw een specialist voor belt. Bij de bovengenoemde basisvoorzieningen ligt dat wel anders. Dan moet het gewoon goed zijn en dus bel je dan de loodgieter. Installatiebedrijf Lascaris helpt je dan graag bij het creëren van je ideale badkamer.

Loodgieters hebben oog voor details waar de doe-het-zelver vaak niet aan denkt. Het kan daarom handig zijn om al contact met ons op te nemen als je aan het ontwerp van de badkamer begint. Wij kunnen dan richting geven aan je ontwerp. Waar leg je je leidingen, hoe geef je je aansluiting op het riool het beste vorm, hoe zorg je voor de perfecte afwatering? Wij hebben alle kennis in huis, daar zijn we loodgieter voor.

Als de badkamer er dan ook echt komt, is het prettig om op ons specialisme te kunnen vertrouwen. De aansluitingen en leidingen worden dan professioneel geïnstalleerd – de basis van je badkamer wordt gelegd door een vakman!

Problemen in de badkamer

Problemen in de badkamer komen veel voor, daar weten we als loodgieter alles van. Een verstopt doucheputje is een uitdaging op zich. Bij een douchebeurt komt behalve water vaak ook haar en stof mee met het warme water en dat wordt niet altijd goed verwerkt. Maar waar loopt de afvoer heen? Hoe kom je daar überhaupt bij? De loodgieter weet raad. Wij kunnen de verstopping wegnemen en voor de toekomst voorkomen.

Minstens zo vervelend is een onverwachte koude douche. Problemen met de aansluiting op de cv-ketel vragen ook om hulp van de loodgieter. Na zo’n koude douche bel je dus het beste direct naar installatiebedrijf Lascaris, dan maken we snel een afspraak om herhaling te voorkomen. Want je wilt je dag natuurlijk wel goed kunnen beginnen…

Loodgieter in de badkamer

Niet iedereen heeft een wasmachine in z’n badkamer, of een toilet, maar als dat wel zo is en er gaat iets niet zoals het moet: bel de loodgieter. Wij weten hoe we jouw probleem moeten oplossen… Bijna al onze expertise komt bij elkaar in het werk dat we in de badkamer kunnen doen. Denk daarbij ook aan goede ventilatie en aan de verwarming. Het is prettig om je handdoek van een werkende design-radiator te kunnen pakken en voor de gezondheid is ventilatie van dit van nature vochtige vertrek alles behalve overbodige luxe.

De veelzijdigheid van het loodgietersvak zetten we op onze website graag in het zonnetje. De radiator, vloerverwarming, afvoer en riolering, warm water, waterleidingen, ventilatie en warmteterugwininstallaties: het behoort allemaal tot de mogelijkheden bij installatiebedrijf Lascaris.

Bel installatiebedrijf Lascaris: 403 402

Is er werk voor de loodgieter in uw bad kamer? Bel dan (0299) 403 402. Dan kun je meteen een afspraak maken met installatiebedrijf Lascaris. Wij zorgen er dan voor dat het werk goed en efficiënt gedaan wordt! Ons bedrijf is gevestigd in Oosthuizen, centraal in Noord-Holland, dichtbij Hoorn en Purmerend.

Stel uw vraag via ons contactformulier