(0299) 403 402

Lascaris Loodgieters is officieel partner van Thermrad.

Thermrad is al decennialang een begrip als het gaat om design, kwaliteit en technisch vernuft. Ons assortiment omvat radiatoren, vloerverwarming en een (draadloos) zoneregelsysteem. Door de gunstige prijs en de hoogwaardige kwaliteit is Thermrad zowel in nieuwbouw als in renovatieprojecten de beste keuze. Je garantie voor ultiem woon- én werkcomfort.

Op de VSK 2022, dé vakbeurs voor de installatiebranche, presenteerde Thermrad een ruim aanbod aan warmingsoplossingen en de nieuwste modellen. Nieuwe radiatoren geschikt voor hoge en lage temperatuurverwarming, van hoge kwaliteit en met oog voor design.

  • Hybride radiatoren
  • Dubbel plateau raamradiatoren
  • Elektrische radiatoren

Vooral ons nieuwste model, de Compact-6 Plateau Hybrid, trok volop aandacht. Met deze hybride radiator zit je er bij lage temperatuurverwarming met een warmtepomp niet alleen warmpjes bij, je kunt er ook mee koelen. Lekker duurzaam verwarmen dus!

De Thermrad Compact-6 Plateau Hybrid is een lagetemperatuurradiator die je woning zuiniger verwarmt, zonder dat je aan warmtecomfort inboet. Een laag warmteregime bespaart je dus flink wat verwarmingskosten én vermindert je CO2-uitstoot. Zo help je mee de Europese doelstelling te realiseren om tegen 2050 koolstofneutraal te zijn.

Deze radiator zorgt met behulp van ventilatoren voor extra convectiewarmte. Daarbij past de Thermrad Compact-6 Plateau Hybrid convectietechnologie zich snel en fluisterstil aan de gevraagde temperatuur aan. Hierdoor zal het geluid altijd automatisch tot een minimum beperkt worden en nauwelijks hoorbaar zijn.

In combinatie met een warmtepomp, ingesteld op een minimum van 17°C, kan je met een Thermrad Compact-6 Plateau Hybrid ook koelen. De koeling werkt volautomatisch en voelt als een aangenaam, verfrissend briesje.

Thermrad-Compact-6-Plateau-Hybrid-fan-500x500

Stel uw vraag via ons contactformulier